Skip to content

Pure winst

Onze droom is om ondernemers bij elkaar te brengen die de bereidheid hebben om elkaar te helpen en te inspireren en die gezamenlijk hun nek durven uitsteken.

 

Hoe?

Dit kunnen wij alleen voor elkaar krijgen door zowel off- als online succesvolle ondernemers te vragen om structureel een stukje van hun tijd, kennis en kapitaal beschikbaar te stellen voor initiatieven die duurzame verandering brengen in het leven van kinderen en ouderen in uitzichtloze of mens-onterende situaties.

Doel

Ons doel is om in 2020 met minimaal 150 ondernemers ten minste 25 projecten te ondersteunen in binnen- en buitenland. Deze projecten kunnen worden aangedragen door de leden, maar goede doelen-organisaties kunnen zich ook aanmelden voor ondersteuning.

Projecten

Via pitches en stemming op een speciale website worden projecten geselecteerd die voor (financiële) ondersteuning in aanmerking komen.
Wij zijn geen wereldverbeteraars, maar we zijn ons als ondernemers en managers wel bewust van onze verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar.
Want als wij niets doen, wie dan wel?

Draag bij aan een betere wereld en ervaar persoonlijk en binnen je onderneming groei op alle fronten. Laat je niet leiden door hebzucht of angst! Deel je bezit leef gelukkig en lang.

Gert Breman

Ondernemer I Adviseur | Coach | Spreker bij Ondernemerschap Academy®

'Triple Win' betekent beter voor de zaak, beter voor de klant en beter voor de ander.

Ferdi van den Bergh

Visionair | Marketeer | Strateeg | Coach | Pionier | Optimist

Gewoon beginnen! Elke stap, hoe klein ook, telt. Soms weet je niet hóe en dat is ok, als je maar begint. Managers Met een Missie zorgt ervoor dat je ook nog eens in de juiste richting gaat. Ik zeg altijd maar zo: elke stap die je zet geeft een resultaat op basis waarvan je verder kunt bouwen. Met een beetje LEF en goede mensen om je heen, maken we echt een verschil.

Pauline de Wilde

Presentatrice Dagvoorzitter en spreker over LEF

Onze missie is simpel... Een schonere en mooiere wereld! We willen dat iedereen beter wordt van onze producten en geloven dat dit kan. Jij, wij en de winkels, de schillenboeren, de kanjers van de sociale werkplaats… Voor alle belanghebbenden, én hun omgeving, maken we samen wassen en poetsen weer leuk!

Jasper Gabriëlse

Co-founder at Seepje

Als ondernemer wil ik eigenlijk maar één ding: een bedrijf neerzetten dat helpt om de wereld een beetje mooier te maken. niet vanuit liefdadigheid, maar wel vanuit gerechtigheid. Miljoenen kinderen hebben er geen schuld aan dat ze in een omgeving zonder toekomstperspectief worden geboren en als ik die onrechtvaardige wereld dan niet kan veranderen, dan kan ik toch op z’n minst proberen om één persoon, één gezin of één dorp weer toekomstperspectief te bieden?

Gerrit Grievink

Owner/Managing director bij Focusplaza bv

Wat geeft het een voldoening om als ondernemer niet alleen commercieel maar ook maatschappelijk impact te mogen maken! Events zijn daarbij inspirerende momenten om mensen écht te raken en enthousiast te maken voor dit prachtige netwerk

Pieter Bas Boertje

ondernemer en eigenaar D&B Eventmarketing

Met Managers met een Missie gaan winst maken en maatschappelijk ondernemen hand in hand. Ze vullen elkaar aan zodat we echt impact kunnen maken. De wereld een stukje mooier kunnen maken. De vraag is alleen, hoe geven we dit nu exact vorm? Dat is juist de kracht van Manager met een missie. Samen komen we veel verder dan alleen. Samen creëren we stap voor stap een betere wereld!

Lysanne Denneboom

CEO & Founder at Lolo’s Bites

Laatst ontmoette ik een redelijk wijze man die zei: "Je hebt een wereld die je kan tellen en je hebt een wereld die telt.” En ik denk dat beide werelden nodig zijn en dat we niet hoeven te kiezen tussen deze werelden. Als ze samen optrekken kan er een grote vuist gemaakt worden tegen onrecht, armoede, honger, ongelijkheid en nog zoveel meer. Ik ben trots op ondernemers die dat doen, die hun business willen verbinden aan hun filantropische overtuiging en daarin willen investeren. “

MARGREET NOORDHOF

Fotografe

Managers met een Missie is voor mij een platform dat MKB, Corporate én ondernemers in ontwikkelingslanden verbindt. Ik geloof in de kracht van het gezamenlijke platform dat inzicht geeft in markt, klant en arbeidsmarkt-ontwikkelingen en helpt om de juiste connecties in binnen en buitenland te vinden. Deel ervaringen, leer van ontwikkelingsgebieden en vind de weg die bijdraagt aan implementatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen. "Je krijg dan passie die bijdraagt voor iedereen."

Otto van Harmelen

Managing Director CORE-UP; Retail Executive, Consulting, Training and Coaching

Iets goed doen voor een ander zit vanuit ons vak al in ons DNA, maar wij dragen dit ook verder uit. Om dit samen met onze medewerkers te mogen doen, creëren we verbinding wat resulteert in een hecht team. Daarnaast maakt het ons ook een aantrekkelijke werkgever en zichtbare organisatie.

Mike Timmer

Bax Advocaten en BAX2Give

Waarom u dit event niet mag missen:

Wat biedt Managers met een Missie:

Vind je dit interessant?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte van dit event. Mis het niet! 

Bij het versturen van bovenstaand formulier ga je akkoord met onze privacy voorwaarden

Weet je managers en ondernemers die ook een stap willen zetten op het gebied van winst maken door sociale impact? En bij dit event aanwezig zouden moeten zijn? Stuur deze pagina dan gerust aan hen door!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Contactgegevens
Zeddamseweg 11a,
7075 EA Etten

Contactpersoon
Gerrit Grievink +31 6 51 19 33 90‬ gerrit@managersmeteenmissie.nl

Managers Met een Missie